10 redenen

10+ redenen waarom deze oplossing beter en anders is dan IBM datacap, EMC-captiva of Kofax Capture.

 1. Het is niet nodig om de software op de werkstations te installeren, het ondersteunt de 4 belangrijke browsers; Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari (100% thin client 3-lagen architectuur van de grond af aan opgebouwd).
 2. Cloud-vriendelijk.  Het kan worden gebruikt op locatie (achter firewalls) of in openbare clouds zoals Amazon of Microsoft Azure voor snelle implementatie en onderhoud.
 3. Web gebaseerd scannen. Dit is inclusief en volledig mogelijk. Grote gedistribueerde verwerking  wordt hierdoor zonder kosten mogelijk gemaakt.
 4. Het toevoegen van (aanvullende) functionaliteiten is niet nodig (het principe van gebundelde functies). Alle mogelijkheden voor omvangrijke  formulierverwerking, die je in een bedrijfsoplossing zou verwachten, worden geleverd.
 5. Alle scantik kosten zijn geëlimineerd. Geen extra kosten voor scan, validatie of administratie licenties.
 6. Een ander licentiemodel met  lagere prijzen in vergelijking met oudere Capture oplossingen. Geavanceerde formulier toepassingen, die ongeveer onbetaalbaar waren in het verleden, zijn nu standaard geworden.
 7. Door een slimme opzet zijn overbodige functionaliteiten, die veel ruimte op de harde schijf innemen, geëlimineerd (bloatware).
 8. Door het gebruik van open normen en open platforms worden aanpassingen in meerdere programmeertalen toegestaan.
 9. Geavanceerde volledige inhoud classificatie en scheidingstechnologie. Het inleren kan met 1 voorbeeld van elk documenttype. De training en uitvoering gaat in vergelijking met oudere geavanceerde Capture oplossingen veel sneller. In het verleden waren er wel 100 voorbeelden van elk documenttype vereist.
 10. Het prijsmodel is gebaseerd op een onderhoud-structuur. Hierdoor zijn er geen investeringskosten, alleen operationele kosten. De operationele kosten kunnen echter al snel tegen de opbrengsten en voordelen van het gebruik van dit systeem worden weggestreept.
 11. EXTRA REDEN: Bedrijven zonder IT medewerkers kunnen (op het Trouvé platform) in the cloud werken en deze technologie inzetten  voor lagere document volumes (migratie in de toekomst  naar locatie is mogelijk).